Over ons

Kaviaar, vaak terecht omschreven als het ’zwarte goud’, is een van de meest culinaire producten ter wereld. Sinds 2009 is het verboden om wilde kaviaar te vangen om ervoor te zorgen dat deze diersoort in stand blijft.

Door deze ontwikkeling is er een aanzienlijke stijging in de hoeveelheid gekweekte kaviaar. Om Iva Caviar & Food zo exclusief en onderscheidend mogelijk te maken, wordt ervoor gezorgd dat er een geselecteerd assortiment beschikbaar is, bestaand uit zowel gekweekte als semi-wilde kaviaar. De semi-wilde kaviaar van Iva Caviar & Food wordt gekweekt aan de Kaspische Zee en de rivier de Amoer, wat resulteert in een authentieke smaak. Door de strenge selectiecriteria wordt er onafgebroken toegezien op de kwaliteit van de producten en de productieprocessen.

Missie & Visie

Iva Caviar & Fine Food is op een missie. Wij willen de voorkeur zijn voor onze afnemers op het gebied van kaviaar en truffels. Een duurzame relatie staat bij ons centraal. De missie kunnen wij alleen waarmaken door de transparantie, loyaliteit en flexibiliteit van onze medewerkers en partners. Tegelijk, voorzien wij onze afnemers van kwalitatieve producten tegen een eerlijke prijs.